1. Ophalen in de loods/showroom

Je bent meer dan welkom om de artikelen persoonlijk op te halen in de loods. De betaling kan per PIN of contant worden voldaan.

2. PAKKETKOSTEN

Kleinere artikelen / meubels kunnen per post verstuurd worden. Binnen Nederland vanaf € 7,95. Artikelen worden verstuurd binnen 5 werkdagen zodra het totaalbedrag (incl. verzendkosten) is bijgeschreven op het bankrekeningnummer van Bestwelhip. Vooraf volgt altijd de bijbehorende trackingcode per mail zodat het pakket gevolgd kan worden. Voor pakketkosten buiten Nederland, stuur een mail naar [email protected].

3. Persoonlijke levering binnen Nederland

Binnen Nederland en België biedt Bestwelhip de mogelijkheid de meubels persoonlijk te laten bezorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het soort en de grootte van het artikel. Informeer geheel vrijblijvend per e-mail naar het tarief van onze eigen bezorgservice of via onze eigen koeriers. Met name de grotere en kwetsbare artikelen verdienen de voorkeur voor persoonlijk transport. Om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden, combineren we vaak meerdere leveringen in één rit. De gemiddelde levertijd voor persoonlijk leveren ligt tussen de 1 en 4 weken en gebeurt altijd in overleg. Wij leveren het product af tot aan de deur/begane grond.

4. transport binnen europa & global shipping

Van Frankrijk tot Noorwegen en van de USA tot aan Australie. Internationaal werkt Bestwelhip met verschillende transportbedrijven die de meubels veilig en met zorg afleveren. Neem contact op voor een prijsofferte. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Indicatie verzendkosten

Eetkamerstoel € 35,-
Fauteuil € 60,-
Tafel / bureau € 35,-
Trolley € 45,-
Kast / vitrine / bank € 75,- / € 95,-
Verlichting € 45,- / € 65,-