Nice to meet you!

In 2011 ben ik met Bestwelhip gestart. Ik heb een passie voor trends, design en vintage. Gecombineerd met een flinke dosis creativiteit en gedrevenheid, heb ik Bestwelhip op de kaart gezet. Wat ooit begon als een eenmanszaak, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een enthousiast team. Er wordt voornamelijk verkocht via de webshop. Van over de hele wereld krijgen we bestellingen binnen. Binnen een paar klikken heb jij die unieke bank in huis, waar je ook bent.

Visueel spel

Mijn achtergrond komt uit de textiel als stoffen-inkoper en merchandiser. Ik besteed veel aandacht aan fotografie & styling. Dat is deels ook de kracht van Bestwelhip. Het beeld moet kloppen dat is mijn etalage. Het gaat vooral om de juiste mix van originele vintage design meubels met modern design. Deze combi doet het fantastisch.

Storytelling

Elk product heeft een eigen verhaal. Stad en land speur ik af om de bijzondere collectie meubels en accessoires constant aan te vullen. Het inkopen loopt als een rode draad door mijn leven. Van originele vintage design klassiekers tot outsider brutalist accessoires, als ik iets mooi vind, neem ik het mee. Deze zoektocht…. dat is net een verslaving. Van originele vintage design klassiekers, eclectisch tot aan Scandinavisch design, daar houd ik van. Ik ben een zoekende ziel. Van Belgie, Scandinavie, Frankrijk tot aan Engeland.

Styling

Bij Bestwelhip wordt er veel aandacht besteed aan de fotografie en styling van de items die op de website geplaatst worden. Dat beeld moet altijd kloppen, want de website vormt de etalage van de winkel. We zijn constant op zoek naar de juiste mix van originele vintage items met midcentury modern design. Dit resulteert in een verrassend en gevarieerd aanbod op onze website.

Diversiteit

Er komen regelmatig stylisten over de vloer om samen ideeën uit te wisselen wat vaak resulteert in nieuwe afwisselende opdrachten. Naast dat wij winkels, stylisten en interieur-architecten als klant hebben, verkopen we uiteraard ook veel aan particulieren in binnen- en buitenland.

De mooiste plekjes van Nederland

In Nederland leveren wij meubels en accessoires vaak persoonlijk af bij onze klanten. We komen zo over de vloer bij de mooiste panden en spraakmakende interieurs. Persoonlijke levering en direct contact brengt mij vaak op de mooiste plaatsen en juist dat directe contact is zo waardevol.