Hello there

Bestwelhip is in 2011 opgericht door Sil Snijkers. Dankzij haar neus voor trends, design en vintage, gecombineerd met een flinke dosis enthousiasme en creativiteit, heeft ze Bestwelhip op de kaart gezet. Wat ooit begon als een eenmanszaak, is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een gezond bedrijf met meerdere werknemers en een internationale klantenkring.

SIL

Opleiding: technische bedrijfskunde met differentiatie textiel, de Maere Enschede

“Mijn achtergrond komt uit de textiel en heb jaren lang gewerkt als stoffen-inkoper en merchandiser in de fashion. 10 jaar geleden ben ik met veel passie & enthousiasme gestart met Bestwelhip. Ik ben dagelijks op zoek naar nieuwe parels om de Bestwelhip collectie aan te vullen. Inkopen doen loopt als een rode draad door mijn leven van Scandinavie tot aan Frankrijk.”

KELLY

Opleiding: Mediavormgeving, Vista College Sittard

“Tijdens mijn grafische opleiding liep ik stage bij Bestwelhip. Dat beviel zo goed, dat ik er nooit meer weg ben gegaan. Ik ondersteun Sil op het gebied van bedrijfsmanagement en office taken. De Nederlandse klanten zijn voor mijn rekening. Ook de productfotografie en styling is iets waar ik me graag mee bezig houd.”

MARTIJN

Opleiding: MTS Werktuigbouwkunde, Maastricht

“Mijn taak is het zorgvuldig restaureren en schoonmaken van de vintage meubels en geef ze wat extra TLC. Ik ondersteun het Bestwelhip team op kantoor met extra power. Wekelijks verzorg ik het transport samen met Sil binnen Nederland en leveren we de meubels persoonlijk af bij de klanten. Zien we elkaar snel?”

MICHELLE

ArtEZ University of Arts, Arnhem

“Ik versterk het team van Bestwelhip op grafisch gebied en fotografie. Hiernaast ben ik het aanspreekpunt voor alle klanten op de buitenlandse markt. Ook regel ik het logistieke deel, zodat de producten aan hun internationale reis kunnen beginnen.”

Hello there

Bestwelhip is in 2011 opgericht door Sil Snijkers. Dankzij haar neus voor trends, design en vintage, gecombineerd met een flinke dosis enthousiasme en creativiteit, heeft ze Bestwelhip op de kaart gezet. Wat ooit begon als een eenmanszaak, is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een gezond bedrijf met meerdere werknemers en een internationale klantenkring.

Meet the team:

Sil

Opleiding: technische bedrijfskunde met differentiatie textiel, de Maere Enschede

“Mijn achtergrond komt uit de textiel en heb jaren lang gewerkt als stoffen-inkoper en merchandiser in de fashion. 10 jaar geleden ben ik met veel passie & enthousiasme gestart met Bestwelhip. Ik ben dagelijks op zoek naar nieuwe parels om de Bestwelhip collectie aan te vullen. Inkopen doen loopt als een rode draad door mijn leven van Scandinavie tot aan Frankrijk.”

Kelly

Opleiding: Mediavormgeving, Vista College Sittard

“Tijdens mijn grafische opleiding liep ik stage bij Bestwelhip. Dat beviel zo goed, dat ik er nooit meer weg ben gegaan. Ik ondersteun Sil op het gebied van bedrijfsmanagement en office taken. De Nederlandse klanten zijn voor mijn rekening. Ook de productfotografie en styling is iets waar ik me graag mee bezig houd.”

Martijn

Opleiding: MTS Werktuigbouwkunde, Maastricht

“Mijn taak is het zorgvuldig restaureren en schoonmaken van de vintage meubels en geef ze wat extra TLC. Ik ondersteun het Bestwelhip team op kantoor met extra power. Wekelijks verzorg ik het transport samen met Sil binnen Nederland en leveren we de meubels persoonlijk af bij de klanten. Zien we elkaar snel?”

Michelle

ArtEZ University of Arts, Arnhem

“Ik versterk het team van Bestwelhip op grafisch gebied en fotografie. Hiernaast ben ik het aanspreekpunt voor alle klanten op de buitenlandse markt. Ook regel ik het logistieke deel, zodat de producten aan hun internationale reis kunnen beginnen.”