Projecten


Bestwelhip gaat samenwerkingsverbanden aan waardoor naast het verkopen van vintage meubels ook verschillende services aan de klant worden geboden. “Bestwelhip als concept”

interieurstyling
Stylingadvies nodig voor in huis, een lichtplan of inrichtingsplannen voor projecten, horeca- en winkelinrichting? Er wordt een pakket op maat gemaakt naar eigen wens.

Meer weten?

Mail: [email protected]
Bel: +31(0) 618489033

stofferen
Bestwelhip biedt de mogelijkheid om het product te laten stofferen in elke gewenste stof, kwaliteit en kleur. En werkt samen met echte vakmensen uit de omgeving die al jaren deze ambacht uitoefenen. Zodat deze prachtige ambacht kan blijven bestaan. Daarnaast heeft bestwelhip een achtergrond in de textiel als stoffeninkoper en kan hierdoor passend stoffenadvies geven. Er is een grote selectie aan stoffen van Kvadrat, De Ploeg, leder en nog veel meer stoffen in alle mogelijke kleuren en kwaliteiten. Bekleed je stoel of bank passend naar je eigen smaak en interieur.

Meer weten?

Mail: [email protected]
Bel: +31(0) 618489033

 
verhuur
Ook op het witte doek, in het theater en in tv-commercials schitteren de meubels van bestwelhip. Ben jij opzoek naar meubels en accessoires voor de verhuur? Moet jij die filmset aankleden die volgende jaar in première gaat? Of zoek jij dat ene specifieke meubel voor een fashion shoot? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Meer weten?

Mail: [email protected]
Bel: +31(0) 618489033

Prijzen: 15% van de aankoopprijs per week,
voor de duur van maximaal 4 weken.


pyrografie (brandschilderen)
Pyrografie is de kunst van het brandschilderen. Op blank leer of onbewerkt hout kun je nu jouw meubelstukken laten personaliseren door je eigen afbeelding te laten branden. Van prachtige plaatjes en portretten tot symbolen, teksten en logo’s. Ook kun je bij bestwelhip een workshop volgen.

Meer weten?

Mail: [email protected]
Bel: +31(0) 618489033

Prijzen workshop:
2 uur €30,- per persoon