Over mij


Sil heeft een neus voor trends, design en vintage.
Gecombineerd met een flinke dosis enthousiasme passie, creativiteit en gedrevenheid heeft ze bestwelhip op de kaart gezet.


Visueel spel
Mijn achtergrond komt uit de textiel als stoffen-inkoper en merchandiser. Ik besteed veel aandacht aan fotografie & styling. Dat is deels ook de kracht van bestwelhip. Het beeld moet kloppen dat is mijn etalage. Het gaat vooral om de juiste mix van originele vintage design meubels met modern design.
Deze combi doet het fantastisch.

Storytelling
Elk product heeft een eigen verhaal. Stad en land speur ik af om de bijzondere collectie meubels aan te vullen. Dat gebeurt wekelijks. Het inkopen loopt als een rode draad door mijn leven. Die zoektocht...dat is net een verslaving. Van originele vintage design klassiekers met modern, van eclectisch tot Scandinavisch daar hou ik van. Ik ben een zoekende ziel....
Van België, Scandinavië, Frankrijk tot aan Engeland.

Diversiteit
Er komen regelmatig stylisten over de vloer om samen ideeën uit te wisselen wat vaak resulteert in nieuwe afwisselende opdrachten. Naast dat ik winkels, stylisten en interieur-architecten als klant heb, verkoop ik uiteraard ook veel aan particulieren in binnen en buitenland. Persoonlijke levering en contact brengt mij vaak op de mooiste plaatsen en juist dat directe contact is zo waardevol.

Loods
Spullen ophalen of bezichtigen kan op afspraak in de showroom in Geleen. Een loods met 2 verdiepingen, zo’n 1000m2 waar kwaliteit vintage meubels in overvloed zijn. Een uitgebreid aanbod variërend van Deens en Dutch design tot industriële items. Elke eerste zaterdag van de maand open voor publiek van 10.00 - 16.00 uur. Alle andere dagen op afspraak. De koffie staat klaar!